Welkom op de website van Beton Ciré op maat. Al een tijd op zoek naar passende meubels voor in uw woning? Dan bent u hier op het juiste adres.

Wij van Beton Ciré op maat zijn gespecialiceerd in het maken van fraaie design meubels afgewerkt met Beton Ciré, van eetkamer tafels tot salon tafels tot aan tv meubels. U kunt voor dit alles bij ons terecht.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via het contact formulier, per e-mail of telefoon.

E-mail: info@betoncireopmaat.nl
Telefoon: 06-27827267

Beton Ciré

Beton Ciré is een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerking die wij gebruiken voor onze meubels. De laklaag van de Beton Ciré dient ter bescherming tegen vuilaanslag, de Beton Ciré is dan ook zeer goed reinigbaar.

Onze Beton Ciré is een hoogwaardig product op basis van een cement en een hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk en gips, wordt Beton Ciré niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen is.

Kortom een revolutionair, waterdicht en onderhoudsvriendelijk systeem met een luxe design uitstraling!