Daarom moet jij ook een keukenrolhouder hebben | Loft C

Waarom keukenrolhouder hebben?

Veel mensen zien een keukenrolhouder als iets extra’s, een keukenaccessoire dat niet hoog op de prioriteitenlijst staat.

In veel gevallen blijkt het echter een onmisbaar accessoire en zijn mensen juist blij als ze de overstap hebben gemaakt om er eentje aan te schaffen.

Nog niet overtuigd? Daarom moet ook jij een keukenrolhouder hebben.

Waarom is een keukenrolhouder onmisbaar?

Ken je dat? Je wil de keukenrol pakken en wat blijkt? De onderkant is nat. Bij het laatste gebruik is de keukenrol op een andere plek neergezet en toevallig was dat net iets te dicht bij de wasbak.

Het gevolg? Een keukenrol die nat is en eigenlijk niet meer gebruikt kan worden. Wat ook veel gebeurd is dat de keukenrol geen vaste plek in de keuken heeft en telkens op een andere plek neergezet wordt, zeker als je je huis deelt met anderen.

Een andere veelvoorkomende ergernis met keukenrollen is dat deze moeilijk afrollen. Vooral in een situatie waarin je snel wat keukenpapier nodig hebt kan dit heel lastig zijn.

Kortom om al deze redenen moet jij ook een keukenrolhouder hebben. Daarmee voorkom je nat keukenpapier, het telkens verplaatsen van de rol en je maakt het jezelf makkelijker met afscheuren.

Wanneer kies je voor een staande keukenrolhouder?

Een staande keukenrolhouder is de meest voorkomende. Niet zo gek, want deze is enorm handig. Je kunt deze makkelijk en snel verplaatsen en er hoeven geen gaten geboord te worden. Ideaal als je thuis kleine kinderen hebt en er nog wel eens geknoeid wordt. Je kunt de keukenrol dan gewoon met de houder op tafel zetten, zodat je altijd keukenpapier bij de hand hebt. Afrollen gaat ook prima, waardoor dit model zeker een aanrader is.

Wat het design van een staande keukenrolhouder betreft kun je je hart ophalen. Er is voor elk wat wils, niet alleen wat het design, maar ook wat de kleur betreft.

Denk aan een chrome uitvoering, een grijze of zwarte keukenrolhouder. De meeste ontwerpen zijn geraffineerd simpel gehouden, al dan niet voorzien van een gesloten onderkant. Een gesloten onderkant heeft als voordeel dat je keukenpapier gegarandeerd niet nat kan worden.

Hangende keukenrolhouder aan de muur

Heb je geen zin in een keukenrolhouder die constant verplaatst wordt? Vind je het fijn om een zo leeg mogelijk aanrecht te hebben? Kijk dan vooral eens naar een keukenrolhouder voor aan de wand.

Deze bevestig je met behulp van een aantal schroeven en pluggen op de gewenste plek. Op die manier krijgt de keukenrolhouder een vaste plek in de keuken en hoef je nooit meer op zoek te gaan naar de rol keukenpapier. Er zijn verschillende designs en kleuren verkrijgbaar die je helemaal op je eigen wensen en voorkeuren af kunt stemmen.

Op welke plek je de hangende keukenrolhouder bevestigt hangt van jezelf af. Voor de montage is het goed te kijken naar een plek die niet storend is en makkelijk en snel toegankelijk is. Heb je het keukenpapier vaak nodig tijdens het koken of bakken? Dan is montage in de buurt van het fornuis handig.

Reageren

Alle reacties worden bekeken voordat deze gepubliceerd worden.

Must-haves

Toiletborstel Nova One - Zwart - Loft CToiletborstel Nova One - Zwart - Loft C
Zone Denmark Toiletborstel NOVA - Zwart
Sale prijs44.95
Uitverkocht
Pedaalemmer Nova - 3L - Zwart - Loft CPedaalemmer Nova - 3L - Zwart - Loft C
Zone Denmark Pedaalemmer NOVA - 3L - Zwart
Sale prijs54.95
Uitverkocht