Tips voor het creëren van een badkamer in hotel chique look | Loft C

Tips voor het creëren van een badkamer in hotel chique look

Niets zo rustgevend als de badkamer van een hotel. Wil jij de hotelkamer look zelf creëren in jouw badkamer? Lees dan snel verder voor de beste tips om een hotel chique look in je badkamer te realiseren.

Van gewoon naar hotelkamer chique look

Misschien denk je nu dat een badkamer in een chique look buiten je bereik ligt. Toch is een elegante stijl makkelijker en vooral veel goedkoper te realiseren dan je in eerste instantie zou denken. Het gaat om het vervangen en aanpassen van kleine dingen met een groots effect. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de gewone douchekop voor een regendouche. Dat voegt meteen wat luxe toe aan je badkamer. Daarnaast mag een mooie spiegel niet ontbreken in de badkamer, zowel uit praktisch oogpunt als voor een mooie uitstraling.

Verder kun je de volgende tips toepassen:

  • Accessoires moeten matchen met elkaar
  • Opgeruimd staat netjes
  • Luxe accessoires voor de finishing touch

Accessoires matchen met elkaar

In een hotelkamer is wat kleur en design betreft alles op elkaar afgestemd. Kies daarom bij voorkeur een bepaald merk of design voor alle accessoires. Reken af met losslingerende flesjes zeep en douchegel, maar giet alles over in een matchende zeepdispenser. Niet alleen handig bij de wasbak, maar ook geschikt voor de douchegel om een rustige uitstraling te creëren. De tandenborstel, tandpasta en losse zeep zorgt eveneens voor een rommelige wasbak. En dat hoort absoluut niet als je een chique hotellook na wil bootsen. Kies daarom ook voor een matching tandenborstelhouder.

Opgeruimd staat netjes

Het eerste dat in een hotelkamer opvalt is de serene rust die onderstreept wordt door een opgeruimde kamer. Deze rust wil je ook in je badkamer! Dus moet je aan de slag om op te ruimen. Het doel? Zo min mogelijk rommel en losse producten. Vouw handdoeken netjes op en berg deze het liefst op in een dichte kast. Handdoeken voor direct gebruik gooi je niet op de grond, maar hang je netjes op met handdoekhaken. Natuurlijk moeten deze ook weer matchen met de rest. Gebruikte handdoeken berg je direct op in de wasmand. Als je de wasmand op kunt bergen in een kast is dat nog beter.

Luxe accessoires voor de finishing touch

Om de hotelkamer chique look af te maken mogen ook wat luxe accessoires niet ontbreken. Het is belangrijk om rekening te houden met het feit dat less more is. Een overdaad aan accessoires maakt een badkamer rommelig en onoverzichtelijk en dat is precies het tegenovergestelde van wat je wil bereiken. Wees dus heel selectief in het aantal accessoires dat je kiest en plaats deze op strategische punten in de badkamer.

Wat luxe accessoires betreft gaat het vooral om dingen zoals een diffuser met een lekker geurtje of een geurkaars. Zo een geurkaars ziet er niet alleen leuk uit, maar kan natuurlijk ook gewoon gebruikt worden. Ideaal als je even helemaal tot rust wil komen terwijl je de badkamer gebruikt. Een mooie plant maakt de look compleet.

 

Reageren

Alle reacties worden bekeken voordat deze gepubliceerd worden.

Must-haves

Toiletborstel Nova One - Zwart - Loft CToiletborstel Nova One - Zwart - Loft C
Zone Denmark Toiletborstel NOVA - Zwart
Sale prijs44.95
Uitverkocht
Pedaalemmer Nova - 3L - Zwart - Loft CPedaalemmer Nova - 3L - Zwart - Loft C
Zone Denmark Pedaalemmer NOVA - 3L - Zwart
Sale prijs54.95
Uitverkocht